-->

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/22, 9-12 ΠΜ.


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι συνάδελφοι από το Σισμανόγλειο που καταγγέλουν την Κυβερνητική πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας. 
Πολιτική που εκτός από τραγικές συνέπειες στην υγεία και την περίθαλψη, υποβαθμίζει, συρρικνώνει συνεχώς και τα Νοσοκομεία.
Εκμεταλλευόμενη ακόμα και την πανδημία, εκτός από την εντατικοποίηση και την έλλειψη προσωπικού, μετατρέπουν τα νοσοκομεία σε "μίας νόσου", τα αποσύρουν από την εφημερία, και στερούν τη δυνατότητα περίθαλψης σε εκατομμύρια συμπολίτες μας. Οδηγούν σε απόγνωση βαριά νοσούντες ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν θεραπεία στα δημόσια Νοσοκομεία. Καταργούν δηλαδή ό,τι έχει απομείνει από τη δωρεάν υγεία πιάνοντας το νήμα των κλεισιμάτων, της κατάργησης δομών και υγειονομικών υπηρεσιών από 2013!
ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/22,  9-12 ΠΜ. και συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου καλούν οι συνάδελφοι τους υγειονομικούς από τα κοντινά νοσοκομεία, όλους τους εργαζόμενους, το λαό και τους φορείς της περιοχής.
Είναι καιρός να πιάσουμε και εμείς το νήμα του αγώνα για την υπεράσπιση των Νοσοκομείων μας, της δωρεάν υγείας για όλο το λαό, της μονιμοποίησης των συμβασιούχων, για προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των υπηρεσιών για να νοσηλεύονται με αξιοπρέπεια οι ασθενείς. 
Συνάδελφοι ο αγώνας και τα αιτήματα είναι κοινά, μας αφορούν όλους! Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση την Τρίτη στην είσοδο του Σισμανογλείου.
(Για την ακριβή ώρα της συγκέντρωσης, θα ενημερώσουμε αμέσως μόλις καθοριστεί από τους συναδέλφους)
Παρακάτω η Καταγγελία - Δελτίο Τύπου του Σωματείου εργ/νων στο Σισμανόγλειο


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.