-->

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ & ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΚΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

ΠΩΣ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ, ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Την ώρα που η Όμικρον επελαύνει καi σήμερα Δευτέρα άνοιξαν τα σχολεία μετά τις διακοπές των γιορτών, το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να μετατρέψει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ένα από τα μόλις τρία παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής, σε εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιατρικού προσωπικού της Παιδιατρικής κλινικής Γ.Ν Παίδων Πεντέλης, στις 6/01/2022 (ημέρα αργίας) τους κοινοποιήθηκε ότι με απόφαση του υπουργείου Υγείας το νοσοκομείο μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο για τον «παιδιατρικό πληθυσμό».

Το Παίδων Πεντέλης, το οποίο εξυπηρετεί και μεγάλο όγκο περιστατικών εκτός Αττικής, θα λειτουργήσει από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου ως εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «εν μέσω του μεγαλύτερου αριθμού κρουσμάτων στα παιδιά από την έναρξη της πανδημίας και με κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στον παιδιατρικό πληθυσμό στο νομό Αττικής αλλά και πανελληνίως καλούμαστε να υποβιβαστούμε από τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

«Σε μία περίοδο που η δωρεάν και δημόσια περίθαλψη βάλλεται καθημερινά καταγγέλλουμε τη συντονισμένη προσπάθεια περαιτέρω υποβάθμισης της με κλείσιμο τριτοβάθμιων νοσοκομείων εν μία νυκτί», επισημαίνουν.

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.