-->

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 πμ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Μήνυση  έκανε ο Υπουργός υγείας στους συναδέλφους του Παίδων Πεντέλης προκειμένου να βγάλει την σημερινή τους κινητοποίηση παράνομη! 
Σε μία ακόμα προσπάθεια να τρομοκρατήσει και να καθυποτάξει την αντίσταση των εργαζομένων για να μην κλείσει το Νοσοκομείο δια της μετατροπής του αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο! 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΕΤΛΗΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε,
προγραμματίζουν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9 πμ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
Χρειάζονται την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση όλων μας!
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ καλεί τους εργαζόμενους τους μαζικούς φορείς και όλο το λαό στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και υπεράσπισης, όχι μόνο της πλήρους λειτουργίας, αλλά και της ουσιαστικής ενίσχυσης του Νοσοκομείου. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!
Στην αρχή τους φοβέρισαν, μετά τους καλόπιασαν, διάφορα "παπαγαλάκια" υπόσχονταν λύσεις και στο τέλος τους έσυραν στα δικαστήρια σε μία ακόμα επίδειξη αυταρχισμού. (Χαρακτηριστικό είναι πως η κλίση για το σημερινό δικαστήριο, έφτασε στα χέρια των εργαζομένων μετά την ορισμένη ώρα εκδίκασης!
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο: Το μόνο "MEGA" στο Παίδων Πεντέλης είναι η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Μόνο αυτή περισσεύει. Όλα τα άλλα λείπουν!
Παρά το γεγονός ότι η απόφαση δεν έχει παρθεί πίσω, η σημερινή εφημερία του έγινε κανονικά, ενώ στη συνέντευξη τύπου που έγινε το απόγευμα η αν. υπουργός κα Γκάγκα επέμεινε στην απόφασή της, και δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι αντιδρούν γιατί ...νομίζουν πως το Νοσοκομείο θα κλείσει!
ΟΧΙ κα Υπουργέ, οι εργαζόμενοι δεν είναι παραπλανημένοι, ξέρουν πολύ καλά, όπως το μάθαμε και εμείς στο Φλέμιγκ, πως πράγματι προσπαθούν να κλείσουν το Νοσοκομείο. Πολιτικές κλεισίματος και  εφαρμόζονταν και εφαρμόζονται. Το Παίδων Πεντέλης, όπως το Φλέμιγκ, όπως η Πτέρυγα Μπόμπολα και άλλες δομές είναι τα "φιλέτα" των Βορείων Προαστείων. Επιδίωξη των ιδιωτικών συμφερόντων ήταν και είναι να τα "φάνε".
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
Αντιστέκονται γιατί καταλαβαίνουν την κοροϊδία. Γιατί καταλαβαίνουν πόσο προσχηματικό είναι να στερείς από τα άρρωστα παιδιά την ευκαιρία να νοσηλεύονται σε δημόσιο νοσοκομείο την ώρα που το έχουν ανάγκη (εφημερίες) με τη δικαιολογία της ανάγκης εμβολιαστικού κέντρου. Ενός εμβολιαστικού κέντρου ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με 4 γραμμές εμβολιασμού, χωρίς να υπάρχει ούτε κορεσμός, ούτε αναμονή για τους εμβολιαζόμενους.
Δεν τους απασχολεί λοιπόν αν στριμώχνονται οι ασθενείς στα δύο παιδιατρικά που απομένουν στην Αττική, στις πολύωρες αναμονές, στην αβάσταχτη ταλαιπωρία του κόσμου, στον κίνδυνο για τη ζωή του. Στο κάτω - κάτω υπάρχουν και τα ιδιωτικά κέντρα! (Μόνο που δεν δέχονται covid)  
ΗΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ δύο χρόνια τώρα είναι τσακισμένοι, με την έλλειψη προσωπικού, με τα μέτρα προστασίας "λάστιχο" με τις αναβολές χειρουργικών επεμβάσεων και θεραπειών, με τα νοσοκομεία να ανοιγοκλείνουν, με το συνολικό μπάχαλο.
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ υπομένουν την κατάσταση με προσωπικό κόστος. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ οι εργαζόμενοι του Παίδων πρότειναν να αυξήσουν κι' άλλο τους εμβολιασμούς αν υπάρξει ανάγκη...Δεν δέχτηκε καμία συζήτηση το υπουργείο.
ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ο αγώνας των εργαζομένων να ανατρέψουν την απόφαση και να λειτουργήσουν το Νοσοκομείο προς όφελος όλου του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.