-->

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Το Νοσοκομείο Τρικάλων, τα συνεργεία καθαριότητας, η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και οι νονοί της νύχτας!

Νοσοκομείο Τρικάλων   Τη νύχτα που μας πέρασε, ο πρώην εργολάβος καθαριότητας στο Νοσοκομείο Τρικάλλων, πήγε με "φουσκωτούς" και εμπόδισε με προπηλακισμούς κλπ ευγενείς συμπεριφορές, τους εργαζόμενους που εν τω μεταξύ είχαν προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις με τη διοικηση του Νοσοκομείου, να πιάσουν δουλειά. Ταυτόχρονα και εντελώς "τυχαία" πήγε και η αστυνομία η οποία συνέλαβε Διευθυντή και υποδιευθυντή διοικητικού που είχαν πάει εκεί, καθώς ο δικαστής είχε εκδώσει προσωρινή διαταγή υπέρ του εργολάβου. Την οποία προσωρινή διαταγή, προσέξτε τώρα, κανείς δεν είχε κοινοποιήσει στο Νοσοκομείο. Αυτή είναι ταχεία εφαρμογή του νόμου! Α ρε να είχε γίνει το ίδιο με τους διάφορους πρωταγονιστές των σκανδάλων της siemens (πχ λέμε τώρα) δε θα τους ψάχναμε από δω κι' από κει στην Ευρώπη!!!.
   Και το ανέκδοτο δε σταματάει εδώ! Σήμερα το πρωί, συζητήται στο Συμβούλιο της Επικρατείας το θέμα και αναμένεται οριστική απόφαση. Τώρα τι νόημα είχει μερικές ώρες πριν, η σύλληψη των υπαλλήλων, θα σας γελάσουμε. Αν μάλιστα δεν είμαστε Ευρώπη και προφανώς, ευνομούμενο κράτος,θα βλέπαμε κάπως περίεργες όλες αυτές τις συμπτώσεις με τον εργολάβο, τους τραμπουκισμούς στους εργαζόμενους και την αστυνομία που αντί να συλλαμβάνει τους τραμπούκους, συλλαμβάνει τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου! Αλλά, δε μπορεί κάποια παρεξήγηση θα έγινε!

Και πριν κλείσουμε αυτή την είδηση, μία αναγκαία διευκρίνιση:       
   Τα νοσοκομεία (στην περίπτωσή μας) χρειάζονται ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, ΜΟΝΙΜΕΣ προσλήψεις στην καθαριότητα, εστίαση, φύλαξη και αλλού.  
   Οι ατομικές συμβάσεις, είναι ένας άλλος τρόπος να διατηρηθούν οι εργαζόμενοι-σκλάβοι και το ίδιο το κράτος που υποτίθεται ότι τους απελευθερώνει από τους εργολάβους, να αναλαμβάνει το ρόλο του δουλέμπορα που καταπατά τα δικαιώματά τους και μάλιστα με νομιμο τρόπο! Ακόμα περισσότερο, που θα τους χρησιμοποιήσει ως δούρειο ίππο προκειμένου να προσβάλει δικαιώματα και κατακτήσεις που ακόμα αντέχουν στο δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.