-->

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;

Σε πρόσφατη σύσκεψη σωματείων εργαζομένων σε Δήμους - Νοσοκομεία και άλλους φορείς της Βορειοανατολικής Αττικής, που ελπίζουμε να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα, αποφασίστηκε η απεύθυνση στην τοπική κοινωνία και το κοινό κάλεσμα για αγώνα ενάντια στην κατάρευση -
κατάργηση των κοινωνικών παροχών και στο συνεχές χαράτσωμα των πολιτών. Παράλληλα εκφράστηκε και η ανάγκη αντίστασης των εργαζομένων ενάντια στα εφιαλτικά σενάρια της αξιολόγησης και των απολύσεων που θα ακολουθήσουν με συνέπειες καταστροφικές όχι μόνο για τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και για όλο το λαό.
   Στο πλαίσιο αυτο το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, μας καλεί στην ανοιχτή συνάντηση όλων των υποψηφίων δημάρχων, που θα γίνει την Τετάρτη 30 απριλίου στις 14.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου. Μεταξύ των θεμάτων θα είναι και η κατάσταση στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο και Φλέμιγκ, όπως συμφωνήσαμε και συμπεριλήφθηκε στην ατζέντα των θεμάτων.
 Αν και πρόκειται για εργάσιμη μέρα και ώρα, Καλούμε όσουσ συναδέλφους μπορούν να παρευρεθούν. Εκπρόσωποι από το Σωματείο μας και απο το Σωματείο του Σισμανογλείου θα είμαστε εκεί!

Παρακάτω η πρόσκληση:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.