-->

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Στις 8 ή στις 13 Ιουλίου θα καταβληθούν οι υπερωρίες Απρίλη.

    Αναφορικά με τη πορεία εξόφλησης των οφειλομένων υπερωριών των μηνών Απριλίου και Μαίου του έτους 2016 σας ενημερώνουμε για τα εξής: 



Μετά από ενημέρωση από τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου, ήδη έχουμε παραλάβει τα εγκεκριμένα εντάλματα πληρωμής από τον Πάρεδρο, για τις εφημερίες και υπερωρίες του Απριλίου. Η διαδικασία που εκκρεμεί από εδώ και στο εξής, για τη καταβολή του Απριλίου, είναι οι Οικονομικές Υπηρεσίες να ανεβάσουν τα οφειλόμενα ποσά του εν λόγω μήνα στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) την ημερομηνία που θα ανοίξει η ΕΑΠ (πιθανή ημερομηνία 4/7). 
Αυτό σημαίνει ότι η πιθανή ημερομηνία καταβολής των υπερωριών του Απρίλη είναι η Παρασκευή 8/07/16 ή το αργότερο η Τετάρτη 13/07/2016.  
Όσον αφορά τις οφειλές του μήνα Μάη, πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου,  σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε τις πράσινες καταστάσεις από την ΗΔΙΚΑ για τις οφειλόμενες υπερωρίες - εφημερίες του μήνα Μάη. Ήδη καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τους συναδέλφους των οικονομικών υπηρεσιών, για να προλάβουμε μέχρι τις 4/07 που πιθανά θα ανοίξει η ΕΑΠ, προκειμένου να ελεγχθούν, ενταλματοποιηθούν, σταλούν και τέλος εγκριθούν από τον Πάρεδρο οι εν λόγω εφημερίες - υπερωρίες για να πληρωθούμε και τον Μάη στις παραπάνω ημερομηνίες.
 
Είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων, με την ανάλογη βοήθεια - παρέμβαση ως Σωματείο, προκειμένου να προλάβουμε να πληρωθούμε στις παραπάνω ημερομηνίες και τις οφειλές του μήνα Μάη, μιας και οι οφειλές του Απρίλη είναι βέβαιο ότι θα καταβληθούν όπως αναφέραμε στις 8/07/16 ή το αργότερο μέχρι τις 13/07/2016. 
Από: Νέα Πορεία Σισμανογλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.