-->

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ" - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!


Διαμαρτυρία εργαζομένων του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»


Την Τρίτη 7 Ιούνη 2016 , το σωματείο εργαζομένων έχει προκηρύξει 2-ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο προαύλιο του Νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για  την έλλειψη προσωπικού.

Στο Νοσοκομείο δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της φύλαξης με τις ατομικές συμβάσεις.
Σε λίγες μέρες θα υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα με τους εργάτες και τις τραπεζοκόμες.
Η έλλειψη προσωπικού είναι πολύ μεγάλη .Το Νοσοκομείο δουλεύει με το μισό προσωπικό που κανονικά θα έπρεπε να έχει. Οι εργασιακές συνθήκες είναι δύσκολες. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάρουν ρεπό και είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές άδειες.

Τα Νοσοκομεία υποφέρουν από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση.
Οι προϋπολογισμοί βρίσκονται στο«κόκκινο»

Στον αντίποδα της πολιτικής τους κλιμακώνουμε την αντίδραση και απαιτούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αυξήσεις στους μισθούς και γενναία χρηματοδότηση των δομών του Ε.Σ.Υ., το άνοιγμα των ιατρείων του ΠΕΔΥ άμεσα και την κατάργηση όλων των νόμων που ψήφισαν.

Αυτά μόνο με απεργιακή σύγκρουση με τη συγκυβέρνηση και το κουαρτέτο μπορούν να γίνουν πράξη.  
Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους που τα τελευταία χρόνια δίνουμε τις μάχες μαζί, από τα κάτω, με γενικές συνελεύσεις και απεργίες, με το συντονιστικό και τις απεργιακές επιτροπές, να κάνουμε δική μας υπόθεση τις κινητοποιήσεις με άμεσο σταθμό τη 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 8 Ιούνη ημέρα Τετάρτη και να απαιτήσουμε την κλιμάκωση της απεργιακής σύγκρουσης.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις επιτροπές αγώνα και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων Αττικής, να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία και τη διαδήλωση στις 11π.μ στο Υπουργείο ,σχηματίζοντας ένα δυναμικό μπλοκ υγειονομικών απόδειξη πως η αντίσταση συνεχίζεται.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Α.Ο.Ν.Α Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.