-->

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΥΘΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ !

ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ...

 Συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησαν χθες οι εργαζομένοι του νοσοκομείου από τις 7 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.
Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων   Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις τραγικές, όπως τις χαρακτηρίζουν, ελλείψεις προσωπικού και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Διαμαρτύρονται ακόμη για ελλείψεις προσωπικού και διεκδικούν επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ), κατάργηση του νέου νόμου για το ασφαλιστικό και ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών.
   Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, από τις 680 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού που αναλογούν στο νοσοκομείο, έχουν καλυφθεί μόλις 380 και σε μία νοσηλεύτρια αναλογούν 40 ασθενείς.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ.

Στάση εργασίας την Τετάρτη στο "Δρομοκαϊτειο" και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας 

Στάση εργασίας από τις 7 π.μ. έως τις 11 π.μ. και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 8 π.μ. πραγματοποιούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής "Δρομοκαΐτειο". Οι εργαζόμενοι του ιδρύματος διαμαρτύρονται για την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του ΕΣΥ, που "οδηγεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην απαξίωση και τους ασθενείς στην αγκαλιά του ιδιωτικού τομέα".


Από:.onmed.& ygeia360

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.