-->

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Σταματάνε τις εφημερίες στπ "ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ" οι Γιατροί αν δεν πληρωθούν. Αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου η λειτουργία του νοσοκομείου.

Η Γενική Συνέλευση των ιατρών του Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ με παρούσα την Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο αναβληθείσες γενικές συνελεύσεις την Πέμπτη 27-2-2014 και ώρα 12 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του νοσοκομείου μας ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:
Την κατάρτηση προγραμμάτων εφημεριών μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 από όλα τα τμήματα του νοσοκομείου μας μέχρι τηνΚΥΡΙΑΚΗ 16-3-2014. Όσα τμήματα έχουν δώσει προγράμματα εφημεριών για όλο τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ θα τα αποσύρουν. Την ευθύνη ελέγχου για την τήρηση των ανωτέρω αναλαμβάνει η τριμελής επιτροπή του νοσοκομείου μας. Ζητάμε
  1. την εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων για τις ασφαλείς εφημερίες όλου του έτους 2014,
  2. την άμεση καταβολή α) των δεδουλευμένων εφημεριών του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και β) των παράνομων περικοπών που έγιναν το ΜΑΙΟ και τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2013.
  3. τις δεδουλευμένες υπερβάσεις έξι (6) μηνών του έτους 2012
καθώς και τις δεδουλευμένες υπερβάσεις για όλο το 2013.
Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας τονίζουμε ότι από τις 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 με ευθύνη της Διοίκησης αφενός δεν θα υπάρχουν προγράμματα εφημεριών στο νοσοκομείο μας και αφετέρου θα αρχίσουν κινητοποιήσεις. (Κλείσιμο τακτικών, πρωινών και απογευματινών εξωτερικών ιατρείων, κλείσιμο γενικών εφημεριών , επίσχεση εργασίας κ.α.) Για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και για την απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών του παιδικού πληθυσμού μας,πρέπει η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της .
  1. ΔΕΝ ανεχόμαστε άλλη απλήρωτη εργασία, καθώς κάνοντας υπομονή τους τελευταίους 18 μήνες, δεχθήκαμε εμπαιγμό και αδιαφορία και
  2. Απαιτούμε την άμεση επίλυση του θέματος.
ΚΟΙΝ:ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου