-->

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημ. Έστω με μερικές μέρες καθυστέρηση (συγχωράτε μας), έχουμε - καλά - νέα, ξανά από την Ικαρία. Οι συνάδελφοι και ο λαός της περιοχής, όχι μόνο έσωσαν το νοσοκομείο, αλλά συνεχίζουν τον αγώνα τους για να αποτρέψουν την επιχειρούμενη απαξίωσή του. 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ !
(Μήπως να παίρναμε ιδέες;)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21 Μάρτη 2014

Με μια μεγάλη κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ικαρίας σήμερα, κάτοικοι και φορείς της περιοχής διατράνωσαν την απόλυτη αντίθεσή τους και -όπως δείχνουν τα πράγματα- απέτρεψαν τις επιχειρούμενες μετακινήσεις συναδέλφων μας προς το Νοσοκομείο Σάμου για την κάλυψη των εκεί κενών του Μικροβιολογικού τμήματος. Η συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας ήταν μαζικότατη παρόλο που, λόγω της ταχύτητας των εξελίξεων, οργανώθηκε ουσιαστικά μέσα σε μια μερα. Συμμετείχαν εργασιακά σωματεία (με τους απεργούς καθηγητές της ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων μαχητικά παρόντες), ο Δημάρχος κι η Αντιδήμαρχος Αγίου Κηρύκου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων χωριών και πολύς κόσμος.
 Αναμένουμε τη Δευτέρα και την έγγραφη επιβεβαίωση της προφορικής δέσμευσης του Διοικητή του Νοσοκομείου μας πως αναστέλλεται κάθε διαδικασία μετακίνησης. Αντίστοιχο έγγραφο αναμένουμε και από τον Διοικητή του ΓΝ Σάμου προκειμένου να λήξει το ζήτημα.
Ο Σύλλογός μας θα επανέλθει με πληρέστερη ανακοίνωση για το θέμα και την σημερινή κινητοποίηση.Καλούμε τον Ικαριακό λαό σε ετοιμότητα ούτως ώστε, σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι σημερινές υποσχέσεις, να επανέλθουμε με νέες δυναμικότερες κινητοποιήσεις. Καλούμε τον λαό της Σάμου σε κοινούς αγώνες για την πραγματική κάλυψη των αναγκών μας και στο ζήτημα της περίθαλψης.

·        ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
·        ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
·        ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ           ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
·        ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου