-->

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Γύρισαν στην Κρήτη οι εθελόντριες συναδέλφισσες και σαν να μην έφτανε αυτό, έληξαν και άλλες 25 συμβάσεις από το Ιπποκράτειο...

 

«Τις θυμάστε τις δέκα εθελόντριες νοσηλεύτριες από την Κρήτη που πήγαν να συνδράμουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης; [...] Θυμάστε τα ρεπορτάζ και τα αφιερώματα όταν τα δέκα αυτά κορίτσια πήγαν στη Θεσσαλονίκη; Φυσικά και τα θυμάστε, αφού όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους και έγιναν πρώτο θέμα. Μόνο που τώρα που έληξε περίοδος του εθελοντισμού και επέστρεψαν στην Κρήτη, η είδηση χάθηκε. Δώδεκα μέρες κράτησε το επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης και οι νοσηλεύτριες άφησαν πίσω τους το Ιτπτοκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σιωπηλά γύρισαν στις θέσεις τους στην Κρήτη. 
Μόνο που τα προβλήματα του συγκεκριμένου νοσοκομείου δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς, εκτός από την ολοκλήρωση της δωδεκαήμερης απόσπασης των δέκα νοσηλευτριών, χθες έληξαν και οι συμβάσεις 25 ακόμη μελών του νοσηλευτικού προσωπικού στο Ιπποκράτειο. Σύνολο 35 άτομα μείον από σήμερα για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, που εδώ και καιρό μοιάζει να λειτουργεί σε εμπόλεμη κατάσταση». 
Αναδημοσίευση από την ΕΦ. ΣΥΝ (του Π. Κατσάκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.