-->

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μαγειρεία ΤΕΛΟΣ από το Σεπτέμβριο του 2014 στο "Παίδων Πεντέλης". Ντελίβερυ φαγητού από το Σισμανόγλειο!

   Απ' όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα μαγειρεία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης είναι υποδειγματικά, ίσως τα καλύτερα από άποψη υποδομής και λειτουργίας. Κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστούμε πως οι ασθενείς που σιτίζονται είναι μικρά παιδιά με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες.
   Εκεί λοιπόν που το Νοσοκομείο ζητούσε την επί πλέον αναβάθμισή τους από τον κ. Κοντοζαμάνη, ήρθε η απόφαση κλεισίματός τους και η απόσπαση όλου του προσωπικού και των σχετικών πιστώσεων στο Σισμανόγλειο.
   Ξανά και ξανά λοιπόν με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνεται η άποψή μας πως αυτή η πολιτική μόνο σκοπό έχει τα λουκέτα, τη συρρίκνωση και την υποβάθμιση. Γιατί μην πει κανείς πως δεν θα υποβαθμιστεί η ποιότητα της σίτισης των μικρών ασθενών. Μην πει ακόμα πως σε λίγο καιρό δεν θα δούμε ιδιωτικό catering να ετοιμάζει το φαγητό! Και μήπως θα είναι φτηνότερο; ή καλύτερο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις, απλώς θα ξεπουληθεί κατ' εντολής της κυβερνητικής πολιτικής και των Τροϊκανών, ένας ακόμα τομέας υπηρεσιών του Δημοσίου. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη!
   Τη θέση του μόνιμου και έμπειρου προσωπικού, που μπαίνει στη δεξαμενή της κινητικότητας - διαθεσιμότητας θα πάρουν "χαμηλού κόστους" σύγχρονοι σκλάβοι, όπως συμβαίνει χρόνια τώρα με τα συνεργεία καθαριότητας. Αυτό συνολικά θα είναι καλό για την κοινωνία και την οικονομία; ΟΧΙ. Μόνο για τις τσέπες ορισμένων λίγων θα είναι καλό που για άλλη μια φορά θα πλουτίσουν από τις δικές μας εισφορές και φόρους. Κατά τα άλλα τους ενοχλούν οι "κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις" Υποκρισία στο έπακρο!
Τι μένει να κάνουμε συνάδελφοι; Ε δεν θέλει και πολύ μυαλό!

ΥΓ. Το σενάριο για κατάργηση και της δικής μας κουζίνας έχει ήδη πέσει στο τραπέζι...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.