-->

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Έμειναν και πάλι χωρίς χημειοθεραπείες στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο οι καρκινοπαθείς!

karkinopatheisΣε απόγνωση είναι και πάλι οι καρκινοπαθείς στο Λαϊκό νοσοκομείο καθώς λείπουν τα απαραίτητα φάρμακα για τις χημειοθεραπείες.
 Κλαίγοντας έφυγαν για άλλη μία φορά καρκινοπαθείς από το Λαϊκό Νοσοκομείο καθώς δεν υπήρχαν τα χημειοθεραπευτικά σχήματα για να κάνουν τις χημειοθεραπείες τους.
 Όπως καταγγέλλει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, για άλλη μία φορά στις 07/04 για δεύτερη Πέμπτη δεν έγιναν χημειοθεραπείες στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου, λόγω έλλειψης των αντίστοιχων χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.
 Οι γιατροί του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού εξηγούν πως η καθυστέρηση της θεραπείας των καρκινοπαθών εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για την επιδείνωση της κατάστασης τους αλλά και για την ίδια τους τη ζωή. Γι αυτό υπογραμμίζουν «Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που για δεύτερη φορά από τον Ιανουάριο δημιουργείται στο ΛΑΙΚΟ, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και είναι πολύ αργά». Να σημειωθεί ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και άλλες οργανώσεις όπως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, βοηθούν με όσα αποθέματα φαρμάκων έχουν, συγκεντρώνοντας σκευάσματα από το ένα νοσοκομείο στο άλλο και από ασθενή σε ασθενή.


Λαυρέντης Νεκτάριος, healthreport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.