-->

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Επιτήδιοι "πουλούν" ελπίδες στους βοηθούς νοσηλευτών για... επαγγελματική αναβάθμιση!

Αντιγράφουμε τηνείδηση (από ygeia360)
Επιτήδιοι "πουλούν" ελπίδες στους βοηθούς νοσηλευτών για... επαγγελματική αναβάθμιση!   Επιτήδιοι "πουλούν" ε-λπίδες στους βοηθούς νοσηλευτών για... επαγγελματική αναβάθμιση!
Βροχή έρχονται στο ygeia360.gr οι πληροφορίες σxετικά με περίεργες συγκεντρώσεις βοηθών νοσηλευτών σε δεκάδες νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας, ιδιαιτέρως της... 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), συγκεντρώσεις στις οποίες ορισμένοι επιτήδιοι βρίσκουν έδαφος προκειμένου να υποσχεθούν επ' αμοιβή την επαγγελματική αναβάθμιση των βοηθών νοσηλευτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! Πρόκειται για άνευ αντικειμένου υποσχέσεις, οι οποίες βρίσκονται εις γνώσιν τόσο της διοίκησης της 6ης και άλλων ΥΠΕ της χώρας όσο και της ιδίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία, όμως, παρακολουθεί, προς το παρόν αμήχανη και ατάραχη την εξέλιξη της υπόθεσης...

Από Βασίλη Βενιζέλο.

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες μας αλλά και ο τρόπος που επιμένουμε να χειριζόμαστε το ζήτημα της αδικίας που υφίστανται οι συνάδελφοι ΔΕ Νοσηλευτές στα Νοσοκομεία μας.(πχ ΕΔΩ) Έντονη ήταν το προηγούμενο διάστημα η συζήτηση σχετικά με το πως έπρεπε να διεκδικήσουμε, από κοινού, το δίκαιο αίτημα της ίσης μεταχείρισης των συναδέλφων. Υποστηρίξαμε τότε και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε, πως εύκολες, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Πως μόνο με τα δικαστήρια και τις αγωγές, χωρίς δυναμική παρουσία και συμμετοχή, χωρίς κινητοποιήσεις δεν μπορεί να κερδιθεί καμία διεκδίκηση που αφορά μάλιστα χιλιάδες εργαζόμενους.
Απευθύναμε δημόσιο κάλεσμα σ' όλους τους συναδέλφους ΔΕ νοσηλευτές (ΔΕΝ κάνουμε λάθος στο όνομα της ειδικότητας) των Νοσοκομείων της Αθήνας, ώστε με ένα minimum πλαίσιο που θα ενοποιεί όλους να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο δράσης μας. Η συνάντηση αυτή έπεσε σε λάθος χρονική στιγμη και αναβλήθηκε για την ερχόμενη

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΩΡΑ 13 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ
(βλ. λεπτομέρειες ΕΔΩ)

 Συνάδελφε, όπως βλέπεις, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφοροι επιτήδειοι που προσπαθούν να πλουτίσουν πατώντας πάνω σε λογικές που κυκλοφόρησαν και στα δικά μας Νοσοκομεία.  Δεν φτάνει να πληρώσεις ένα δικηγόρο που θα τα "τακτοποιήσει" όλα χωρίς τη δική σου συμμετοχή.
Είμαστε βέβαιοι, πως εύκολος δρόμος, ιδιαίτερα σ' αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε όλοι, με την επίθεση που δεχόμαστε από ένα σύστημα που στριμώχνεται από την κρίση του, δεν υπάρχει!  ΟΛΟΙ  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.