-->

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η Μήλος μηνύει Γεωργιάδη και Βρούτση- Προχωρούν σε συντονισμό με τα άλλα νησιά

Τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση μηνύουν οι κάτοικοι της Μήλου.
Η Μήλος μηνύει Γεωργιάδη και Βρούτση Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των κατοίκων του νησιού, ήταν το κλείσιμο του παραρτήματος ΙΚΑ πριν τρεις εβδομάδες, γεγονός που κατέβασε όλους τους κατοίκους σε πορεία διαμαρτυρίας. Οι κάτοικοι θεώρησαν ότι η κίνηση αυτή, ήταν ένα ακόμη δείγμα της εξαθλίωσης που έχει υποστεί η Μήλος όπως και όλη η Ελλάδα σε θέματα υγείας και περίθαλψης.
Έτσι, αποφάσισαν να αποστείλουν ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τους: κ.κ. Ιωάννη Βρούτση, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, Διοικητή του ΙΚΑ και Άδωνη Γεωργιάδη, Υπουργό Υγείας.Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, διαπιστώνοντας ότι οι διαμαρτυρίες και οι εκκλήσεις τους δεν ήταν παρά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω", αποφάσισαν να μηνύσουν τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας.Εκτός από τους κατοίκους που μηνύουν τους υπουργούς, είναι και οι Συλλογικοί Φορείς  Μήλου και οι σύνεδροι του Εργατικού Κέντρου Μήλου.
Τα επόμενα βήματα των φορέων  του νησιού τώρα, είναι να προχωρήσουν σε συντονισμό με τα νησιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τη Μήλο, ενώ προγραμματίζουν και μία Αντιπροσωπεία να επισκεφθεί τους υπουργούς προκειμένου να απαιτήσει λύση στα προβλήματα υγείας και ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.