-->

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δεν πήγαν στην ΝΕΡΙΤ οι αποζημιώσεις εφημεριών

Για λόγους ισότιμης πληροφόρησης δημοσιεύουμε την δήλωση - απάντηση του αναπλ. υπουργού Οικονομικώνκ. Σταϊκούρα στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ που ανα- δημοσιεύσαμε και αφορούσε στη μη καταβολή εφημεριών στους γιατρούς του ΕΣΥ για το μήνα Δεκέμβριο 2013.

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιήθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πιστώσεις για την αποζημίωση ιατρικών εφημεριών οικονομικού έτους 2013 και παρελθόντων ετών, προκειμένου να ενισχυθούν πιστώσεις που αφορούσαν στη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, απαντώντας στο πρόσφατο δελτίο τύπου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).
η μη καταβολή αποζημίωσης στους γιατρούς του ΕΣΥ για το μήνα Δεκέμβριο 2013 οφείλεται στη μη έκδοση της σχετικής απόφασης σε βάρος του ΚΑΕ 9562, η οποία αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή εβδομάδα. Σημειώνεται ότι η αντίστοιχη απόφαση, ύψους 171.612,24 ευρώ, για την αποζημίωση εφημεριών ιατρικού προσωπικού ΕΚΑΒ μηνός Δεκεμβρίου 2013, δημοσιεύθηκε στις 3.2.2014».

Το σχόλιό μας; Δικό τους το μαχαίρι, δικό τους και το πεπόνι. Τις υπερωρίες πάντως δεν τις πλήρωσαν όταν έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.