-->

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ρουσφέτια…υψηλού επιπέδου στο ΕΣΥ!

Τελικά ακόμη και σε εποχές τρόικας και μνημονίων οι ρουσφετολογικές μετατάξεις δε λείπουν από το ΕΣΥ καταστρέφοντας τη λειτουργία των νοσοκομείων. (Ντοκουμέντο)
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Διοικητική υπάλληλος με καίρια καθήκοντα για τη λειτουργία του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» μετατάσσεται με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να εξυπηρετηθούν… άνωθεν ρουσφέτια. 
Η συγκεκριμένη υπάλληλος αφήνει το διοικητικό πόστο υψηλής ευθύνης στο νοσοκομείο όπου εργάζεται για να καλύψει τις ανάγκες σε υπαλληλικό προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. 
 
Πρόκειται για τις δεκάδες θέσεις βολέματος των «δικών μας παιδιών» αφού είναι γνωστό σε όποιον ασχολείται με τις ελληνικές κυβερνήσεις ότι ουδέποτε και κανείς συντόνισε το κυβερνητικό έργο. 
 
Καθίσταται προφανές ότι η εν λόγο υπάλληλος διατηρεί προνομιακές σχέσεις με τα κομματικά όργανα της ΝΔ και γι αυτό εκτιμήθηκαν τα προσόντα της και αφέθηκε το νοσοκομείο εκτεθειμένο και χωρίς υπαλληλικό προσωπικό. 
 
Το έγγραφο της μετακίνησης εξπρές της υπαλλήλου από το ΕΣΥ
 
 
Όλα αυτά την ώρα που τόσο το νοσοκομείο Αλεξάνδρα όσο και άλλα δημόσια νοσοκομεία, «νοικιάζουν» υπαλλήλους από ιδιωτικές εταιρείες για να καλύψουν τις ανάγκες τους, αυξάνοντας δραματικά το κόστος λειτουργίας τους. 
 
Στις αμοιβές του υπαλλήλου προστίθεται όμως και το κέρδος της εταιρείας προσωρινής απασχόλησης που τον παρέχει. Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση ρουσφετολογικής μετακίνησης υπαλλήλου καθώς το ΕΣΥ φημίζεται για μετακινήσεις και μετατάξεις προσωπικού ακόμη και σε πολιτικά γραφεία.  
 
Επιλογές προς δόξα των μνημονιακών πολιτικών και της μείωσης των κρατικών δαπανών... 
Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης συγχωνεύει νοσοκομεία, μετακινεί προσωπικό και βάζει υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα για να καλύψει τα κενά στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα στα οποία υποβαθμίζεται καθημερινά πια η εξυπηρέτηση των ασθενών λόγω έλλειψης προσωπικού.

Από: iatropedia 

1 σχόλιο :

  1. Kαλή η ενημέρωσή σας,αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν ήταν επιλεκτική! Τελικά φαίνεται για μια ακόμη φορά πόσο ουτοπικό είναι να ελπίζεις πια.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή