-->

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Άδωνις: "Η τρόικα φεύγει..Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους";

Άδωνις: "Η τρόικα φεύγει..Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους";Απίστευτες δηλώσεις και ένα παραλήρημα ανευ προηγουμένου άκουσαν οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας. Ο υπουργός Υγείας έθεσε ενώπιον τους όλα τα ...ανατριχιαστικά προβλήματα που τον απασχολούν!Κύριο ερώτημα του ήταν: "Και τώρα τι θα απογινουμε χωρίς βαρβάρους;"


Kαι συνέχισε λέγοντας:
"Ειναι σκληρη η διαπιστωση ότι δεν μπορέσαμε να γίνουμε μόνοι μας κανονικό κράτος αλλά χρειαστήκαμε βοήθεια" είπε ο υπουργός. "Γίνονται πράγματα αναγκαία, που όμως ξεβολεύουν κάποιους. Πρέπει να προβληματιστούμε.
Διότι οι τροϊκανοί θα φύγουν. Και τότε εμείς τι θα κάνουμε; Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;"ανέφερε στον χειμαρρώδη λόγο του ο υπουργός Υγείας, με ακροατήριο του τους έλληνες φαρμακοβιομηχανους αλλά και συναδέλφους του από το κοινοβούλιο που παρευρίσκονταν στην εορταστική εκδήλωση ενός τόσο σημαντικού θύλακα ανάπτυξης.
Ατυχέστατη η προσπάθεια συγκάλυψης της ανικανότητας των πολιτικών με εισερχόμενους βαρβάρους...Ντροπή όταν μια χώρα η οποία έχει καταστραφεί από τις μνημονιακές πολιτικές, με χιλιάδες άνεργους νέους και απίστευτη φτώχεια να ακούγονται αυτές οι φράσεις...Κάποιος να τον μαζέψει...
Από: ygeianews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου