-->

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Παραδέχονται ότι οι κινητοποιήσεις στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμό» απέδωσαν!

Σημ. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό δελτίο που υπογράφει η διοικήτρια του νοσοκομείου, χθες κιόλας κατατέθηκαν τα χρήματα που χρόσταγαν οι εργολάβοι καθαριότητας στους εργαζόμενους, ετοιμάζονται οι ατομικές συμβάσεις και θα γίνουν μέχρι το τέλος του έτους 113 προσλήψεις από ΚΕΕΛΠΝΟ και οι κρίσεις 75 γιατρών.

Διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο:
Μετά τις κινητοποιήσεις  των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», των εργαζομένων στο ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας  «ΑΡΙΑΝΘΗ ΗΛΙΑ ΕΠΕ» και όσων λέχθηκαν στα Μ.Μ.Ε.  από τους εκπροσώπους  τους, προς αποκατάσταση της  πραγματικότητας σας κάνω γνωστά τα ακόλουθα:
Α. Σε ότι αφορά τη πληρωμή των εργαζομένων του συνεργείου καθαριότητας, μετά από παρέμβαση της Διοίκησης ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες  διαδικασίες και σήμερα κατατέθηκε η μισθοδοσία για τους μήνες Ιούνιο  και  Ιούλιο 2016.
Β. Είμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης των ατομικών συμβάσεων,  προκειμένου να μην αντιμετωπίζονται στο μέλλον παρόμοιες με τη σημερινή  καταστάσεις.
Γ. Παρά τη δύσκολη οικονομική παρούσα κατάσταση,  σε συνδυασμό με τις μνημονιακές υποχρεώσεις μας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εντός του έτους 2016 έχουν πραγματοποιηθεί  και αναμένεται  μέχρι και το  1ο τρίμηνο έτους 2017 να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού - όλων των υπηρεσιών και ειδικοτήτων- από ΚΕΕΛΠΝΟ, Προκηρύξεις  4Κ/2015, 5Κ/2015 και ΙΕΓ/2016 του ΑΣΕΠ , οι οποίες ανέρχονται  συνολικά στις 113 θέσεις.
Επίσης εκκρεμούν στο Συμβούλιο Κρίσεων Ιατρών ΕΣΥ, εβδομήντα πέντε  (75) θέσεις για επιλογή.
Από 1-1-2016 μέχρι σήμερα  έχουν αποχωρήσει συνολικά 51 άτομα.
Δ. Τέλος ολοκληρώνεται ένα μεγαλεπίβολο έργο  , η   πτέρυγα των  νέων χειρουργείων,  με τη Δωρεά  της Εθνικής Τράπεζας και τη καθοριστική βοήθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η  συμβολή του οποίου θα είναι ανεκτίμητη  στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας. Αντίστοιχο έργο δεν υπάρχει  στο δημόσιο και ιδιωτικό Τομέα.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
«Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΘΦΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-  ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»                                                   Π. ΓΚΟΥΛΑΚΗ-ΜΗΤΣΑΚΗ

(Από: Iatropedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.