-->

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ...

Κατέληξε χτες ο συνάδελφος Γιώργος Σωτηρόπουλος. 

Την Πέμπτη στον τόπο καταγωγής του, στην Αρκαδία, κοντά στη Δημητσάνα η κήδεία.


Έρανος μεταξύ των εργαζομένων για να αντιμετωπιστεί μέρος από τα έξοδα της κηδείας.

 

 Αν είμαστε προληπτικοί θα λέγαμε πως η κατάρα συνεχίζεται με τις απανωτές απώλειες συναδέλφων από το Α. Φλέμιγκ.
Στην πραγματικότητα ο χρόνος που περνάει, φέρνει αργά ή γρήγορα απώλειες αγαπημένων ανθρώπων. Απώλειες που άλλες φορές είναι αναμενόμενες, άλλες ξαφνικές, ακατανόητες, περισσότερο ή λιγότερο τραγικές.
Δεν πέρασε λοιπόν πολύς καιρός από το θάνατο του παλιότερου συναδέλφου Χρήστου Σκαρπαθιώτη, χάσαμε χτες το βράδυ, έναν ακόμα, πρόσφατα συνταξιοδοτημένο, συνάδελφο.
Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος , κατέληξε χτες στη μονάδα εγκαυμάτων του "Γενηματάς" λίγες μέρες μετά από την προσπάθειά  να βάλει  τέλος στη ζωή του.
Βυθισμένος στα προβλήματα, οικονομικά και άλλα, εν πολλοίς θύμα της καλοσύνης και του ευαίσθητου χαρακτήρα του, οδηγήθηκε στην μοιραία απόφαση της αυτοκτονίας με τρόπο επώδυνο και τραγικό. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε, από τα στοιχεία που άφησε,  για την τρομερή πίεση που δεχόταν τον τελευταίο καιρό.
Ο Γιώργος υπήρξε ενεργό μέλος του Σωματείου, νοιαζόταν για το Νοσοκομείο και για τους συναδέλφους του, ήτεν συνεπής στη δουλειά του και νοιαζόταν γι' αυτή, ακόμα και μετά τη συνταξιοδότησή του. Ήταν αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων, ιδιαίτερα από όσους τον γνώρισαν ή συνεργάστηκαν μαζί του.
Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι στο Α. Φλέμιγκ εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους του και συμμετέχουμε στη λύπη τους για την απώλεια του Γιώργου.
Το Δ.Σ. του Σωματείου, γνωρίζοντας τα οικονομικά του προβλήματα, αποφάσισε να διενεργήσει έρανο μεταξύ των συναδέλφων προκειμένου, όποιο ποσό συγκεντρωθεί, να συμβάλλει στα έξοδα της κηδείας του.
*Όποιος άλλος επιθυμεί να συμβάλει, παρακαλούμε να απευθυνθεί στον ταμία του Σωματείου.
Η κηδεία θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, στο χωριό "Παλούμπα" (κοντά στη Δημητσάνα)  την Πέμπτη και θα παραστεί αντιπροσωπεία του Σωματείου. Όποιος συνάδελφος μπορεί να παρευρεθεί, ας έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να συνενοηθούμε για τη μετακίνησή μας.

1 σχόλιο :

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.