-->

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Απεργιακή κινητοποίηση και διαδήλωση για τους εργολαβικούς εργαζομένους την Τετάρτη

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!

ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΜΟΝΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.


Σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, επιτροπές αγώνα, συντονιστικά των εργαζομένων στις εργολαβίες, σωματεία της καθαριότητας και οι υγειονομικές Ομοσπονδίες διοργανώνουν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου κινητοποίηση για τους εργολαβικούς εργαζομένους στις υποστηρικτικές των νοσοκομείων του ΕΣΥ υπηρεσίες και καλούν παράλληλα όλους όσοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας (επικουρικοί, ΚΕΕΛΠΝΟ), αλλά και τους μόνιμους υγειονομικούς να δώσουν δυναμικό «παρών».

Έτσι, στη 1.30 μ.μ. της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, με παράλληλη τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τη 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ.

Από Βασίλη Βενιζέλο (ygeia360)
Σημ. Λογικό είναι πως όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, εμφανίζονται διάσπαρτα, ανάλογα με το που υπάρχουν μεγαλύτερες πιέσεις αντιδράσεις και κινητοποιήσεις. Όμως, επιδίωξη πρέπει να είναι η ανάπτυξη και η μαζικοποίηση των αγώνων για να έχουν και τις ανάλογες προοπτικές. Όλη μας η προσοχή στη στήριξη των κινητοποιήσεων πρέπει να στοχεύει σ' αυτή την κατεύθυνση.  Να πιεστεί λοιπόν η Ομοσπονδία να προχωρήσει σε κινητοποίηση για τους εργολαβικούς εργαζόμενους. Να δοθεί έτσι η δυνατότητα να μαζικοποιηθούν οι κινητοποιήσεις και οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν με απεργιακή κινητοποίηση. Αυτός είναι ο ρόλος των συνδικάτων. 
(Εκτός αν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι δε μας αφορούν...στ' αλήθεια!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.