-->

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Στον υπουργό Εργασίας οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ! Έρχονται αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

    Με τον φόβο των απολύσεων ζουν το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

   Οι αλλαγές που φέρνει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει θορυβήσει τους εργαζόμενους οι οποίοι φοβούνται πως θα βρεθούν εκτός εργασιακού τους χώρου. Άλλωστε με βάση τους σχεδιασμούς του υπουργείου υγείας, πλέον θα ορίζονται επ ακριβώς οι θέσεις εργασίας δεδομένου ότι σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι προσλήψεις που είχαν γίνει στο παρελθόν γίνονταν χωρίς πραγματικά να καλύπτονται οι ανάγκες αλλά με βασική προϋπόθεση την κομματική στήριξη.
   Οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ με το φόβο των αλλαγών που έρχονται απευθύνθηκαν στον υπουργό Εργασίας και αναμένεται να έχουν τριμερή συνάντηση και με τη Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η συνάντηση έχει ζητηθεί επισήμως όπως προβλέπει ο νόμος και έχει ορισθεί για σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου (healthview)

(Σημ. Άς δούμε τι θα βγάλει η συνάντηση εργαζομένων με την πολιτική ηγεσία πριν τοποθετηθούμε συνολικα.
Ένα πρώτο συμπέρασμα πάντως είναι οτι η...κάθαρση θα ξεκινήσει από τους εργαζόμενους. Όπως έλεγε και η γνωστή ατάκα από την ελληνική ταινία: Τώρα πως τα κάνατε, πως τα κανονίσατε... πάλι οι εργαζόμενοι θα την πληρώσουν. Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο: Οι εργαζόμενοι δεν περισσεύουν! Και όποιοι σκέφτονται ότι οι ρεμούλες στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ευκαιρία για συρρίκνωση και μειώσεις προσωπικού δεν υπολόγισαν καλά! Ας πάρουν ότι "λείπει" από όσους συστημικούς παράγοντες και "δικούς" έχει "μπουκώσει" το ΚΕΕΛΠΝΟ όλα αυτά τα χρόνια. Στο κάτω κάτω τα εκκατομύρια που μοιράστηκαν δεν τα πήραν οι εργαζόμενοι. Αυτοί μισθούς πείνας έπαιρναν και τότε και τώρα..)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.