-->

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πολύ αυστηρός ο Τροικανός ελεγκτής Καρόνε! Τα θέλει όλα!

Σημ. Πολύ αυστηρός ο Τροικανός ελεγκτής λένε οι ειδήσεις! Πως έτσι; Μια τρυφερότητα να δείξει...Τίποτα;
Με τέτοια είδηση είναι πολύ εύκολο να ξεπέσεις σε λαϊκισμό. Μακριά από μας.
Άραγε όμως τι περίμεναν από την κυβέρνηση; Οτι μετά το ΝΑΙ στα μνημόνια και μετά τις δεσμεύσεις ότι "θα τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις" θα τους άφηναν ανεξέλεγκτους; Μην ξεχνάμε ποιοί είναι τα αφεντικά και για ποιούς δουλεύουν. Κυρίως μην το ξεχνάμε εμείς. Καθημερινά αποδεικνύεται πως η μοναδική δυνατότητα ανάσχεσης αυτής της πολιτικής υποταγής στα μνημόνια  είναι η δύναμη του εργατικού και λαϊκού κινήματος.


Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, σε δεινή θέση έχει περιέλθει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς πελαγωμένα και ανήσυχα επιστρέφουν στις βάσεις τους τα στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και του υπουργείου Υγείας, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις τους με τον επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων του κουαρτέτου Τζουζέπε Καρόνε!
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στελέχη τα οποία πραγματοποίησαν την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τον Τζουζέπε Καρόνε κάνουν λόγο για τον "πιο αυστηρό Καρόνε ever", καθώς το ανώτατο στέλεχος του κουαρτέτου ζητεί επανειλημμένως στατιστικά στοιχεία, νέα και πλήρη, για την πορεία και το ύψος της δημοσίας φαρμακευτικής δαπάνης, αλλά και ακριβή στοιχεία σχετικά με την πρόσφατη ανατιμολόγηση των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Τα ίδια στελέχη αναφέρουν ότι είναι τέτοια η επιμονή του Τζουζέπε Καρόνε, που δημιουργεί την εντύπωση ότι ο τελευταίος αναζητεί κάτι συγκεκριμένο...

Με τα ως άνω δεδομένα, καθίσταται σαφές ότι το κουαρτέτο έχει έρθει με "άγριες" διαθέσεις αυτήν τη φορά στην Αθήνα και με πρόθεση να ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση προκειμένου να εφαρμοσθούν στο ακέραιο όλες οι μνημονιακές υποχρεώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στον τομέα του φαρμάκου.

 Από: ygeia360.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.