-->

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ειπώθηκε χτες Πέμπτη το τελευταίο αντίο στο Γιώργο...

   Η τελευταία πράξη του δράματος της απώλειας του συναδέλφου μας Γιώργου Σωτηρόπουλου γράφτηκε χτες Πέμπτη στο Κοιμητήριο της ιδιαίτερης πατρίδας του, στην Παλούμπα Αρκαδίας, ένα όμορφο χωριό κοντά στη Δημητσάνα.
     Η  Οικογένειά του, βαθιά συντετριμμένη, όπως οι χωριανοί και φίλοι με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε λίγα λόγια παρηγοριάς, επιφύλαξαν στο Γιώργο έναν αποχαιρετισμό, όπως άξιζε στην καλή του καρδιά, στην ευαισθησία και στην ευγένειά του. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν, κάτι καλό να θυμηθούν από το συνάδελφό μας.
Η εκκλησία του χωριού,
όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία
     Μετά την ταφή, η οικογένεια παρέθεσε εκτός από τον καθιερωμένο καφέ και γεύμα σ' όλους όσοι παραβρέθηκαν.
   Εκείνο λοιπόν που αποκομίσαμε και θέλουμε να μεταφέρουμε στους συναδέλφους, είναι πως η τελευταία αυτή συνάντηση με το Γιώργο, στην τελευταία του κατοικία ήταν τόσο πλήρης, αξιοπρεπής, γεμάτη ειλικρίνεια και αγάπη, όπως ακριβώς ήταν και ο Γιώργος που γνωρίζαμε όλα αυτά τα χρόνια.
   Η Οικογένειά στέλνει στους εργαζόμενους τις ευχαριστίες της για την ηθική συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι οι συνάδελφοι όλο το διάστημα της νοσηλείας του.

Στο καλό συνάδελφέ μας...
  
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.